FC Viikingit ja liikunta painotteinen Päiväkoti Poiju yhteistyöhön

17.9.2021

FC Viikingit järjestää ja toteuttaa liikuntapainotteiselle Päiväkoti Poijulle räätälöidyn jalkapallokoulun. Jalkapallokoulu järjestetään kerran viikossa aamupäivisin Vuosaaren liikuntapuistossa, Kartanon kentällä. Nyt tehtävä pilotti räätälöidystä jalkapallokoulusta kestää 6 viikkoa.

Viikinkien toiminnanjohtaja Marko Lahikainen ja Päiväkodin johtaja Päivi Laamanen neuvottelivat kevään ja kesän aikana sopivasta kokonaisuudesta ja yhteisen sävelen löydyttyä helposti aloitettiin viime viikolla alkanut kokeilu. Päiväkodin jalkapallokouluun osallistuvat lapset ovat 2-6 vuotiaita. Päiväkodin toimintaan voit tutustua tarkemmin heidän nettisivuiltaan https://www.pplaamanen.fi/

Viikinkien päätoiminen valmennustiimi vastaa toiminnan suunnittelusta ja ohjaamisesta. Ensimmäisellä kerralla lapsia oli 35. Ensimmäisen aamun ohjelmassa harjoiteltiin helppoja perustekniikoita pallon kanssa, pienpelejä pelattiin ja muutoin yleisesti sekä liikuntataitoja ja leikkien. Lapset olivat vauhdissa ja intoa riitti kaikilla, toteaa Jaabir Hassan Viikinkien seuravalmentaja.

Toiminnanjohtaja Marko Lahikainen oli myös mukana ensimmäisessä tapahtumassa ja olihan toimistotyöhön, aikuisten välisiin palavereihin pääsääntöisesti orientoituneen toiminnanjohtajan aamu varsin normaalista poikkeava. Sai olla ulkona auringonpaisteessa ja seurata iloista lasten menoa heti aamusta, joten päivä lähti hyvin erilaisesti ja iloisesti käyntiin, toteaa toiminnanjohtaja Lahikainen.

Räätälöity jalkapallokoulu Päiväkoti Poijulle on mielenkiintoinen hanke kaikkinensa. Päiväkoti maksaa toiminnasta seuralle korvauksen, mutta seurana olimme halukkaat tekemään tämän pelkällä kulujen peittämisellä, toimiihan tämä myös erinomaisena näyteikkunana ja pehmeän linjan markkinointina osallistuvien lasten perheille, ehkä parasta mahdollista markkinointia jäsenhankintaa ajatellen, toteaa Lahikainen.

Seura on kiinnostunut tekemään vastaavanlaisia toimia myös muiden alueen päiväkotien kanssa ja alkaapa hieman vastaavanlainen, mutta lyhyempi projekti yhden paikallisen koulunkin kanssa tämän kuun lopulla.

Joten jos lapsesi päiväkoti tai koulu kaipaa vastaavaa ohjelmaa, tai toimit itse näissä tehtävissä, kannattaa olla yhteydessä suoraan seuran toiminnanjohtajaan, vaikka sähköpostilla marko.lahikainen@atv-marketing.fi

Viikingit ovat itsekin aktiivisesti yhteydessä alueen päiväkoteihin ja kouluihin myös perinteisillä tapahtumapäivillä.

Toki konsepti toimii myös aikuisten ja yritystenkin kanssa, erinomainen vaihtoehto henkilöstön tyky toimintaan, henkilökunnalle räätälöity futiskoulu. Joten rohkeasti ottamaan yhteyttä!