24
SYY
14.55
P11 Akatemia, Pihlis Elite Cup

Viikingit - Football Planet EE  4 - 1

Magnecit Areena. Lucina Hagmanin kuja 2, 00710 HKI

FC Viikingit miniakatemia - Football Planet EE otteluraportti

FC Viikingit miniakatemia kohtasi Pihlis Cupin kolmannessa alkulohkon ottelussa tallinnalaisen Football Planetin. Viikingeillä alla tasapeli ja tappio ja Footbal Planetilla tappio ja voitto aamun ensimmäisistä otteluista.

Viikingit ottaa ottelun hallintaan ja siirtyy 1 - 0 johtoon Riko Keskkylan maalilla. Mira Säikkö jatkaa heti perään ja lisää Viikingit 2 - 0 johtoon. Raportoinnilta meni valitettavasti nämä maalit ohi, joten tarkempaa tietoa maaleista ei tähän raporttiin ole.

Viikingit piti peliä paremmin kontrollissa kuin kahdessa aiemmassa ottelussa. Lisää maalipaikkoja aukeaa lähinnä kaukolaukauksista mutta Football Planetin maalivahti poimii nämä helpohkosti.

Viikingit saa 15. peliminuutin kohdalla vapaapotkun huippupaikasta. Leevi Asikainen laittaa pallon vaparista muurin ohi Football Planetin maalin alakulmaan ja lisää Viikinkien johtoa jo lukemiin 3 - 0.

Football Planet pääsee hieman peliin mukaan ja kaventaa ottelun loppupuolella lukemiin 3 - 1. Lopussa he nostivat pelin, aivan oikein, ylös riskilläkin, mutta Viikingit kiittää ja rokottaa nopealla vastahyökkäyksellä viimeisellä sekunnilla kun Maksim Sereda karkaa yksin läpiajoon, harhauttaa maalivahdin kahville ja laittaa pallon tyhjäään pömpeliin.

Viikingit voittaa pelin 4 - 1.

Ottelun jälkeen joukkueet vielä kättelivät keskenään, mitä ei olekaan ihan vähään aikaan nähty koronapandemian takia.


Tilastot

4 - 1

Football Planet EE
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi