24
SYY
18.15
P11 Akatemia, Pihlis Elite Cup

PK-35 Punainen - Viikingit   0 - 2

Magnecit Areena. Lucina Hagmanin kuja 2, 00710 HKI

PK-35 Punainen - FC Viikingit miniakatemia otteluraportti

Pihlis Cupin alkulohko C huipentui FC Viikingit miniakatemian sekä turnauksen järjestäjäjoukkueen PK-35 Punaisen kohtaamiseen. Viikingeillä ottelun panoksena oli neljän joukkoon sijoittuminen ja huomiset mitalipelit. Lohkossa C oltiin pelattu niin ristiin, että Viikingeille tarjolla oli vielä kaikki vaihtoehdot sijojen 2. ja 5. väliltä.

Ottelu oli Viikkareilta toistaiseksi päivän parasta tekemistä. Joukkueella oli alusta asti hyvä lataus ja keskittyminen peliin.

Viikingit piti palloa PK-35:tä enemmän ja loi hyviä maalipaikkoja vähän välilä. PK-35 pyrki iskemään vastaan ja toikin muutamaan otteeseen hienolla maalivahdin avauksesta lähteneellä syöttökuviolla pallon Viikinkien maalin lähelle mutta todelliset maalintekopaikat Viikinkien puolustus pystyi estämään.

Ottelun avausmaali syntyi kun Viikingit tekee hienon hyökkäyksen keskeltä ja pallon pompittua sopivasti pään korkeudelle Viikinkien Bebe Malinen nostaa älykkäästi päällä pallon PK-35:n maalivahdin yli ja Viikkarit siirtyi 1 - 0 johtoon.


Viikingit siirtyy 2 - 0 johtoon kun Mira Säikön oikeasta jalasta lähtee tulinen laukaus rankkarialueen ulkopuolelta maalin alakulmaan.

Viikingit haki vielä kolmatta maalia raivokkaasti, sillä sillä olisi varmistunut lohkon kakkossija. Palloa ei enää saatu kuitenkaan maaliin vaikka lopussa vielä Maksim Sereda karkasti yksin läpi.

Viikingit varmisti voitolla kuitenkin jatkopaikan 16 parhaan joukkoon. Viikingit sijoittu lopulta alkulohkossaan toiseksi heti Ilveksen jälkeen. Huomenna aamulla jatketaan pudotuspelien merkeissä ja vastaan tulee HJK Sininen.

Tilastot
PK-35 Punainen

0 - 2

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi