5
MAR
14.30
P11 Akatemia, Pojat D12 (2011) Elite

HJK P11 akatemia - Viikingit P11 Miniakatemia   0 - 2

Peakfin Arena B

HJK Akatemia - FC Viikingit miniakatemia otteluraportti (Winterliiga)

Winterliigan avauskierroksen toinen ottelu käytiin HJK Akatemian ja FC Viikingit miniakatemian kesken.

Viikingit aloitti ottelun erinomaisesti ja loi heti ensimmäisen viiden peliminuutin sisällä kolme vaarallista maalipaikka HJK:n maalille. Alla näytettä yhdestä niistä, jossa Viikinkien Anssi Haikala ohittaa nopealla spurtilla puolustajan mutta veto menee hienoisesti maalin yli.

Viikingit loi hyviä maalitilanteita myös kulmapotkuista, vaikka niistä ei yhdestäkään saatu palloa tässä ottelussa maaliin.

7. minuutin kohdalla HJK saa ensimmäisen maalipaikkansa kun hyökkääjä laukoo mutta maalissa pelanneen Riko Keskkylan heittäytyminen pelastaa tilanteen.

Ottelun puolenvälin paikkeilla Viikingit ottaa komennon ottelusta ja siirtyy 1 - 0 johtoon. Ensin Matviy Bilykilta upea puhkova syöttö Leevi Asikaiselle, joka harhauttaa Klubin puolustajan vasemmalla laidalla ja keskittää. Pallo kimpoilee maalivahdin käsien kautta Anssi Haikalalle, joka nostaa pallon päällä Bebe Maliselle ja siitä pallon päällä maaliin.

Viikingit piti hyvää tempoa yllä läpi ottelun ja loi maalipaikkoja ja -odottamaa yllin kyllin. HJK pelasi teknisesti hyvää futista mutta ei lopulta onnistunut murtautumaan Viikinkien rangaistusalueelle juurikaan.

Aivan ottelun lopussa Viikinkien Pauli Vakula spurttaa HJK:n puolustajan omalle maalivahdille antaman syötön väliin, harhauttaa maalivahdin ja laittaa tyhjiin ottelun loppulukemiksi 2 - 0.

Kaikien kaikkiaan tämä oli loisto-ottelu Viikingeiltä. Maalipaikko onnistuttiin luomaan lukuisia ja samalla kuitenkin HJK:n maalipaikat pidettyä minimissä. Joukkue pelasi läpi ottelun yhtenäisesti sekä hurjalla motivaatiolla ja taisteluhengellä.

Viikarit aloitti näin Winterliigan mainiosti kahdella voitolla.

Tilastot
HJK P11 akatemia

0 - 2

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi