1
HUH
13.30
P11 Akatemia, P12 Ykkönen

PEPO - Viikingit   0 - 10

Lappeenranta, Visma Areena

PEPO - FC Viikingit miniakatemia otteluraportti (P12 Ykkönen)

FC Viikingit miniakatemia suuntasi aprillipäivänä kohti Lappeenrantaa ja kohtasi paikallisen PEPO:n. Ottelu oli Palloliiton P12 Ykköstä ja kyseessä sarjan kolmas ottelukierros. Autokolonna lähti Vuosaaresta liikkeelle lauantaina aamulla ja Visma Areenalle Lappeenrantaan saavuttiin puolen päivän aikoihin samalla kun keväisen aurinkoinen keli helli matkaseuruetta.

PEPO:n miesten edustusjoukkue pelaa vuonna 2023 Kakkosta ja Visma Areenan seinältä löytyikin kuvakokoelmaa PEPO:n edustusjoukkueista pelaajakorttimuodossa.

Viikinkien taktiikkakuviot käytiin valmennuksen johdolla läpi ennen ottelua areenan vieressä sijaitsevan koulurakennuksen pukuhuoneessa.

Viikingit aloittaa ottelun aktiivisesti ja saa kulmapotkuja heti ottelun alkuun. Akin Saritas antaa kulmasta keskityksen maalille ja takakierron tehnyt Eetu Lundqvist nousee omiin korkeuksiinsa mutta pallo kilahtaa puskusta PEPO:n maalin pystytolppaan.

Seuraavasta tilanteesta Viikingit osuu maalikehikoiden sisään. Leevi Asikainen riistää pallon PEPO:n pelaaalta ja ampuu kaukolaukauksella pallon maalin takayläkulmaan ja Viikingeille 1 - 0 johdon.

Viikinkien kova prässi aiheuttaa PEPO:n alakerrassa vaikeuksia pelin avaamiselle. 11. minuutin kohdalla Viikinkien Bebe Malinen riistää PEPO:n maalivahdin avaussyötön ja tuikkaa pallon maaliin ja Viikingeille 2 - 0 johdon.

Viikingit lisää johtoaan jo 3 - 0 lukemiin kun Leevi riistää pallon PEPO:n pelaajalta ja vapauttaa vasemmalta laidalta Mira Säikön yksin läpi. Mira sijoittaa pallon varmasti ohi PEPO:n vastaan tulleen maalivahdin.

Viikinkien 4 - 0 osuma syntyy Stefano Corsin jalasta kun oikean jalan matala laukaus painuu PEPO:n maalin etukulmasta sisään.

Ensimmäisen 35-minuuttisen jälkeen puoliajalle lähdettiin Viikinkien 4 - 0 johdossa.

Toisella puoliskolla Viikingit ei jarrutellut yhtään vaan jatkoi painostustaan. Viikinkien 2012-syntyneiden osasto Anssi Haikala ja Matviy Bilyk järjestelvät paikan Timur Agruzoville, joka ohjaa maalin edestä pallon maaliin tilanteeksi 5 - 0.

Lisää tulee kun PEPO:n maalivahti torjuu Stefanon vapaapotkulaukauksen maalin eteen ja irtopallossa on ensimmäisenä Viikinkien Timur, joka nostaa pallon maalin kattoon. Tilanne 6 - 0.

Seuraava osuma on hieno Viikinkien hyökkäyskuvio, jolla Eetu - Mira - Bebe vapauttavat seinäsyötöillä Stefanon yksin läpi ja pallo on jälleen PEPO:n verkossa.

Viikinkien kahdeksas maali syntyy Faraz Jafarianin vasemman laidan terävän nousun lopputuloksena. Seinäsyöttely-yhteistyö Beben kanssa toimii ja lopulta Bebe laittaa pallon maalin edustalta sisään.

Viikinkien 9 - 0 osuma lähtee Akinin jalasta. Kaukolaukaus painuu PEPO:n maaliin maalivahdien käsien kautta.

Ottelun viimeisellä sekunnilla Bebe viimeistelee hattutemppunsa ja laittaa maalin edestä pallon sisään. Viikingit voitti ottelun 10 - 0.

Felix Blomqvist Viikinkien maalin suulla pääsi tänään helpolla eikä joutunut koviin torjuntoihin.

Hyvä ottelu Viikingeiltä ja maalipaikoista toimitettiin palloa verkkoon tehokkaasti tänään. PEPO:n kunniaksi on todettava, että he eivät lähteneet roiskimaan pitkää palloa Viikinkien kovankaan prässin alla vaan uskalsivat pelata paljon lyhyillä syötöillä maata pitkin.

Viikinkien livestriimiyksikkö oli myös liikkunut kalustoineen Lappeenrantaan ja alla ottelun striimi jälkilähetyksenä FC Viikingit miniakatemian Youtube-sivuston kautta.


Viikinkien P12 Ykkönen jatkuu seuraavaksi kotiottelulla lauantaina 15.4.2023 Mikkelin Palloilijoita (MP) vastaan.


Tilastot
PEPO

0 - 10

(0-4)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi