Roberto Nucciosta FC Viikinkien uusi valmennuspäällikkö!

29.11.2020

Roberto Nuccio, 54, aloittaa 1.1.2021 FC Viikinkien valmennuspäällikkönä.

Roberto on tehnyt pitkän uran jalkapallossa niin Suomessa kuin myös synnyinmaassaan Italiassa. Roberto on toiminut aikaisemmin mm. Futurassa valmennuspäällikkönä, vastuuvalmentajana, sekä viimeisimpänä Gnistanin urheilutoimenjohtajana. Lisäksi Roberto on valmentanut miesten Kakkosessa ja Ykkösessä. Kakkosessa Roberto on voittanut sekä sarjan että Suomen cupin.

Toimenkuvassaan Robertolla yhtenä tärkeimpänä tehtävänä on Viikinkien pelaajapolkujen selkeyttäminen, jossa erityisesti kilpapolun luominen on keskiössä. Pelaajapolkujen monipuolisuus usealla eri tasolla tarjoten pelaajille mahdollisuutta pelata kunkin omalla itselleen sopivalla tasollaan FC Viikingeissä. Toiminnan laadun kehittäminen tekee seurasta houkuttelevan vaihtoehdon niin valmentajille kuin pelaajille ja kehittää koko seuraa eteenpäin.

Roberto on aikaisemmissa seuroissaan saanut aikaiseksi suuria kehitysharppauksia, joita on myös odotettavissa FC Viikingeissä. Roberton mielestä Viikingit seurana omaa huiman potentiaalin, jota hänen johdolla ryhdytään viemään huipulle!

FC Viikingit toivottaa Roberton tervetulleeksi!