FC Viikingit ja Linnavuoren huolto jatkosopimukseen yhteistyöstä
FC Viikingit ryJulkaistu: 22.03.2022 12.00

FC Viikingit ja Linnavuoren huolto jatkosopimukseen yhteistyöstä

FC Viikingit ja Linnavuoren Huolto Oy aloittivat vuosi sitten yhteistyön. Nyt yhteistyötä jatketaan hyvin sujuneen ensimmäisen yhteistyövuoden jälkeen.

Linnavuoren Huolto Oy on itähelsinkiläinen kiinteistöhoitoalan täyden palvelun yritys, joka tarjoaa huoltopalveluita niin asunto-osakeyhtiöille kuin pientalo asukkaille. Yritykseen ja sen tarjoamiin palveluihin voit tutustua yrityksen nettisivuilta osoitteessa https://linnavuorenhuolto.fi/

Linnavuoren Huolto Oy kiinteistöhuollon kasvavana yrityksenä halusi jatkaa osaltaan Viikinkien tukemista. Linnavuoren Huolto Oy:n toimitusjohtaja Mikko Lehtokarille jalkapallo on tärkeä ja läheinen laji ja paikallisen seuran kanssa hyvin sujunutta yhteistyötä on mukava jatkaa ja kehittää. Yhteistyön kehittämiseen kuuluu myös Mikko Lehtokarin liittyminen miesten nelosessa pelaavan edustusjoukkueen taustaryhmään. Naapurissa asuva FC Viikinkien toiminnanjohtaja Marko Lahikainen kysyi minua mukaan rakentamaan joukkueen tulevaisuuden toimintaa ja liittymään mukaan joukkueen taustaryhmään ja tähän oli mukava lähteä mukaan, toteaa Mikko Lehtokari.

FC Viikinkien Marko Lahikainen haluaa sekä kiittää Linnavuoren Huoltoa yhteistyökumppanuuden jatkumisesta että toivottaa yrityksen toimitusjohtaja Mikko Lehtokarin tervetulleeksi mukaan miesten joukkueen taustaryhmään!