P12 VantaaCupin mestareita!
P2012Julkaistu: 05.07.2022 10.32

P12 VantaaCupin mestareita!

FC Viikinkien P12 Punainen 1-ryhmä osallistui tämän vuoden VantaaCupin kutsusarjaan, josta kotiintuomisena on kultaiset mitalit!

Nelipäivainen turnaus pelattiin lämpimissä olosuhteissa elohopean noustessa jokaisena päivänä yli 25 asteen. Tämä ei peliin juurikaan vaikuttanut, vaan joukkue pelasi pirteästi jokaisessa ottelussa. Pojat voittivat yhtä tasapeliä HJK Akatemiaa lukuunottamatta kaikki ottelunsa turnauksessa. Ennen alkusarjan viimeistä peliä joukkue olikin tasapisteissä HJK:n kanssa, mutta huonommalla maalierolla. Lohkovoittaja selviytyi sunnuntaina pelattavaan finaaliin. Peli EPS akatemiaa vastaan oli maalijuhlaa 10-0 voitossa. Viereiseltä kentältä saadun tiedon tultua ilmi, että HJK oli jäänyt tasapeliin omassa ottelussaan oli finaalipaikka varmistettu, vaikka maalierokin olisi lopulta tasapisteissä riittänyt.

Finaalissa jatkettiin samalla peli-ilmeellä kuin aikaisemmin turnauksessa. Peli oli ensimmäiset 15 min tasaista, tilanteen ollessa 1-1, mutta tämän jälkeen viikkarit painoivat kaasun pohjaan ja lopulta finaalivoitto irtosi suurinumeroisesti 9-1.

Onnittelut pelaajille ja taustajoukoille upeasti työstä!


Joukkueessa pelasivat:

1Numminen Nemo
7Bilyk Matviy
9Sereda Maksim
11Holopainen Tuomas
17Leppänen Veikko
18Weckström Milla
22Kinjalis Kevin
25Vakula Pauli
26Saunamäki Rafael
28Silander Raoul
33Malinen "Bebe" Christian
48Kitururu Max
Joukkueen uusimmat uutiset