Lomake sulkeutuu 29.08.2022 12.00

Ilmoittaudu mukaan FC Viikinkien suosituimpaan jalkapallokouluun!

Jalkapallokoulu tarkoitettu 3–6-vuotiaille tytöille ja pojille (2016-2019 syntyneet), jotka haluavat kokeilla maailman suosituimpaan lajiin loistavissa olosuhteissa hauskanpitoa unohtamatta!

Ajankohta 15.8.-19.9.2022

Maanantaisin klo 17:00–18:00

Paikkana Heteniityn tekonurmi (Heteniityntie 2)

Hinta

60€, keväällä 2022 mukana olleille joilla on jo paita ja pallo

75€, varustepaketilla (paita ja pallo)

(Pallon ja paidan saat, kun maksu on maksettu)


Lisätiedot ja kyselyt: jaabir.hassan@fcviikingit.com

Jäsenmaksu 2022

Jäsenmaksun suuruus vahvistetaan vuosittain seuran syyskokouksessa.

Vuonna 2022 jäsenmaksu on 25€

Maksamalla kannatusjäsenmaksun tuet FC Viikinkien junioritoimintaa.

FC Viikinkien kannatusjäsen voi olla luonnollinen yksityishenkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenellä ei ole velvoitteita eikä vastuita yhdistyksessä eikä hän ole oikeutettu jäsenetuihin. Kannatusjäsenmaksu ei siis ole yhdistyksen jäsenmaksu.

Kannatusjäsenyys maksaa 50 € /vuosi.
Tällä lomakkeella seura pyytää toimintaan mukaan ilmoittautuvan pelaajan toiminnan kannalta välttämättömiä tietoja. Lomakkeella pyydetään myös pelaajalta henkilötietolain mukainen suostumus pelaajan henkilötietojen keräämiseen sekä suostumukset mm. tiedottamista ja suoramarkkinointia varten. Lisätietoja antaa oman joukkueenne joukkueenjohtaja sekä tarvittaessa seuran toimisto.

Huom! Ota aina ennen lomakkeen täyttöä yhteyttä ikäluokkasi vastuuvalmentajaan tai joukkueenjohtajaan. Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua mukaan toimintaan ilman ennakkoilmoittautumista oman ikäluokan joukkueen yhteyshenkilöille.


Tällä lomakkeella seura pyytää toimintaan mukaan ilmoittautuvan pelaajan sekä pelaajan huoltajien toiminnan kannalta välttämättömiä tietoja. Lomakkeella pyydetään myös pelaajalta ja pelaajan huoltajalta henkilötietolain mukainen suostumus pelaajan ja vanhempien henkilötietojen keräämiseen sekä suostumukset mm. tiedottamista ja suoramarkkinointia varten. Lisätietoja antaa oman joukkueenne joukkueenjohtaja sekä tarvittaessa seuran toimisto.

Tällä lomakkeella seura pyytää toimintaan mukaan ilmoittautuvan pelaajan toiminnan kannalta välttämättömiä tietoja. Lomakkeella pyydetään pelaajalta henkilötietolain mukainen suostumus pelaajan ja vanhempien henkilötietojen keräämiseen sekä suostumukset mm. tiedottamista ja suoramarkkinointia varten. Lisätietoja antaa oman joukkueenne joukkueenjohtaja sekä tarvittaessa seuran toimisto.

Huom! Ota aina ennen lomakkeen täyttöä yhteyttä joukkueenjohtajaan. Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua mukaan toimintaan ilman ennakkoilmoittautumista oman ikäluokan joukkueen yhteyshenkilöille.