28
TAM
17.00
P11 Akatemia, FinEst League

Viikingit - MRJK  1 - 1

Rapla jalkapallohalli

FC Viikingit miniakatemia - Viimsi MRJK otteluraportti (Finest-turnaus)

FC Viikingit miniakatemia kohtasi Finest-turnauksen alkulohkossa Pohjois-Virosta Tallinnan liepeiltä kotoisin olevan Viimsi MRJK:n. Joukkueet ovat aiemmin kohdanneet toisensa, myös Suomessa, ja ottelut ovat olleet äärimmäisen tasaisia aina.

Ottelu alkoi tälläkin kertaa tasaisissa merkeissä. Viimsi onnistuu 8. peliminuutin kohdalla iskemään avausmaalin. Viimsin pelaaja riistää pallon vasemmalla laidalla ja syöttää keskelle, josta Viimsin hyökkääjä nro 10 pääsee ohjaamaan pallon ykköskosketuksella Viikinkien maaliin.

Viikingit loi maalin jälkeen painetta Viimsin maalille ja sai useita kulmapotkutilanteita, mutta pallot leijailivat järjestäen liian korkeana pelaajien yli.

Puoliajalle lähdettiin Viimsin 1 - 0 johtotilanteessa.

Toisella puoliskolla Viikingit myllytti peliä ottelun viimeiset 10 minuuttia yhtä maalia Viimsin päätyyn hakien tasoitusosumaa.

Neljä minuuttia ennen loppua käydään jo lähellä kun Viikinkien Mira Säikkö kilauttaa pallon Viimsin maalin tolppaan.

Palkinto tulee lopulta kaksi minuuttia ennen ottelun loppua. Mira nostaa lähes kulmalipun tuntumasta korkean kaaripallon kohti maalia ja pallo tippuu suoraan Viimsin maalin takanurkkaan. Tuossa maalissa oli onnea yllin kyllin mukana mutta maali sinällään oli täysin ansaittu hurjan painostuksen jälkeen.

Ottelun loppukättelyt käteltiin tasatuloksen 1 - 1 jälkeen.Tilastot

1 - 1

MRJK
(0-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi