Pelaamaan FC Viikinkien miesten nelosen joukkueeseen!
FC Viikingit ryJulkaistu: 17.03.2022 09.19

Pelaamaan FC Viikinkien miesten nelosen joukkueeseen!

FC Viikinkien miesten nelosessa aloittava joukkue hakee pelaajia! Joukkueesta rakennetaan Viikinkien miesten edustusjoukkue. Toimintaa pyöritti aiemmin FC Viikingit edustus ry, mutta tästä kaudesta alkaen toiminta on siirtynyt FC Viikingit ry:lle ja joukkueen kasaaminen on aloitettu.

Joukkueeseen valitaan pelaajia niin seuran sisältä omista junioripelaajista kuin seuran ulkopuoleltakin. Joukkueeseen valittavien pelaajien osalta toiminta on maksutonta (seuran jäsenmaksu 50 €, sekä omat henkilökohtaiset varusteet, kuten pelikengät ja suojukset tulee jokaisen kuitenkin itse hoitaa), jonka on mahdollistanut joukkueen mukaan lähteneet yhteistyökumppanit. Jos pelaaminen tällä kaudella nelosessa ja seuran tulevaisuuden edustoiminnassa kiinnostavat, ota yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan, jonka esittely ja yhteystiedot löytyvät alta.

Joukkueen harjoitukset toistaiseksi sunnuntaisin Kulosaaren kentällä klo 20–21.30. Kesäkaudella kaikki harjoitukset ovat Vuosaaressa, noin huhtikuun puolesta välistä alkaen, kun Heteniityn tekonurmi on talven jäljiltä pelattavassa kunnossa.

Nelosessa pelaavan joukkueen taustakuvioita on rakennettu alkuvuoden aikana ja joukkueen talous on hyvin tukevalla pohjalla, joten joukkueeseen valittavien pelaajien mahdollisuus keskittyä vain pelaamiseen ovat erinomaiset. Joukkuetta valmentajaa 36- vuotias Patrice Ollo, valmentajakoulutukseltaan UEFA B.

Patrice pelasi peliuransa aikana 5 kautta Veikkausliigassa. Joukkueet, joita hän edusti, olivat VPS, RoPS ja KuPS, jossa hän saavutti 2 SM hopeaa. Peliura Veikkausliigan osalta päättyi kuitenkin kesken kaiken loukkaantumiseen kaudella 2011. Pelipaikaltaan hän oli keskikenttäpelaaja.

Joukkueessa pelaamisesta kiinnostuneet pelaajat voivat ottaa yhteyttä suoraan vastuuvalmentaja Patrice Olloon.

Patrice Ollo, puhelin 044 994 1707 ja sähköposti patriceollo@yahoo.fr