VIIKINGIT PÄÄTTI KAUTENSA ILOISISSA TUNNELMISSA
Julkaistu: 26.10.2023 19.06

VIIKINGIT PÄÄTTI KAUTENSA ILOISISSA TUNNELMISSA

Palkintopöydät notkuivat ja Vuosaaren lukion salin seinät pullistelivat, kun sadat Viikinki-juniorit vanhempineen ja valmentajineen olivat kokoontuneet keskiviikko-iltana laittamaan kautta 2023 virallisesti pakettiin. Freestyle-jalkapalloilija Alexander Wessbergin hulvattoman esityksen lisäksi illan kohokohtana oli tietenkin palkintojen jako ansioituneille.

Kustakin juniorijoukkueesta palkittiin kaksi pelaajaa; joukkueen arvokkain pelaaja (MVP) sekä joukkueen Tsemppari. He kaikki pääsivät pokkaamaan pokaalin sekä kunniakirjan (ensin mainittuna MVP ja toisena Tsemppari):

T15/14: Kianna Kokkonen, Salad Ruweyda

T12/13: Emilia Jozwiak, Livin Rizgar

T10/11: Ronja Sillanpää, Helmi Jauhiainen

PT17/18: Musa Mohammadi, Joshua Aatos

P16: Jayson Akhanoba, Leevi Kolehmainen

P15: Benjamin Ntreh, Robert Keisala

P14: Felix Salonen, Hamse Osman

P13: Jare Tarvainen, Jooa Karppinen

P12: Veikko Leppänen, Kasper De Bruijn

P12 Akatemia: Elmeri Logrén, Martin Heinoja

P11: Aaron Saastamoinen, Wayne Pham

P11 Akatemia: Stefano Corsi, Faraz Jafarian

P10: Otto Lappalainen, Makar Bilyk

P08/09: Tobias Sillman, Markus Lankinen

B-pojat:Joonas Mendes, Iivari Granholm

Lisäksi jaossa oli erilaisia erikoispalkintoja. Vuoden Joukkueena palkittiin P11 Akatemia, joka osallistui oman ikäluokkansa Etelä-Länsi -liigaan sijoittuen 12 joukkueen sarjassa hienosti neljänneksi. Kyseisessä sarjassa on mukana käytännössä kaikki Suomen parhaat joukkueet, joten saavutusta voidaan pitää todella merkittävänä.

Vuoden Viikkari-perheenä palkittiin Vaarnan perhe, joka on neljän hengen voimin osallistunut aktiivisesti seuran toimintaa. Kaksi perheen lasta pelaa joukkueissamme ja toinen heistä myös tuomaroi otteluita pelaamisen ohessa. Äiti-Tanja teki ansiokasta työtä seuran hallinnossa vt. toiminnanjohtajana pitkään ja isä Niklas on antanut pyyteettömän panoksensa valmennuspuolelle.

Seuran valmentajissa olisi lukuisia palkitsemisen arvoisia puurtajia, mutta tällä kertaa vuoden päävalmentajan palkinto päätyi Slava Malakeeville ja apuvalmentajan palkinto Melissa Scherbanille. Molemmat ovat erittäin tunnollisia valmentajia, jotka pitävät hyvää huolta pelaajista.

Vuoden taustahenkilönä palkittiin P12 Akatemian joukkueenjohtaja Erkka Saunamäki. Erkka tunnetaan työmyyränä, joka normaalien jojo-hommien lisäksi hoitaa tarvittaessa välillä mm. matkatoimiston tai grillimestarin tehtäviä.

Ehkä kaikkein näyttävimmät palkinnot (kultainen kenkä) oli varattu vuoden poika- ja tyttöpelaajalle. Kyseessä on kiertopalkinto eli tämän vuoden palkitut saavat nuo kengät vuodeksi haltuunsa ja ensi syksynä ne vaihtavat omistajaa ja niihin kaiverretaan uusia nimiä. Vuoden poikapelaajana palkittiin P11 Akatemian Anssi Haikala ja vuoden tyttöpelaajana Mira Säikkö. Molemmat ovat urakoineet menestyksekkäästi useammassakin joukkueessa kauden aikana.

Viimeisenä jaettu Vuoden Viikinki -palkinto meni tällä kertaa seuran ulkopuolelle, mutta kuitenkin seuran toiminnan kannalta erittäin merkittävälle taholle. Yhteistyökumppaninamme toimiva Stadium TeamSales on merkittävässä toimittajan roolissa seuralla ja heidän yhteyshenkilönsä Christian Eriksson on huolehtinut esimerkillisesti siitä, että yhteistyö on kaikin puolin mahdollisimman sujuvaa ja tehokasta.

Onnittelut kaikille palkituille ja kiitokset kaikille päättäjäisiin osallistuneille! Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta jalkapallokautta!


.

.

Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi