FC Viikingit-FCFJ YJ, P14.
P2010Julkaistu: 04.03.2024 10.29

FC Viikingit-FCFJ YJ, P14.

FC Viikingit-FCFJ YJ muodostettiin 8.11.2023 ja siitä lähtien valmentaja Aleksander Akbar on treenauttanut pelaajia Helsingin Vuosaaressa, Sipoon Söderkullassa sekä Porvoossa. Runsasluminen talvi ja ajoittain kireät pakkaset ovat luoneet haasteita ulkotreeneihin. Pelaajat ovat tutustuneet nopeasti ja yhteistyö toimii. Tässä on auttanut eniten kannustavien taustajoukkojen lisäksi pelaajien oma sitoutuneisuus, motivaatio ja tahtotila menestyä.

Joukkue on pelannut talven Winterliigaa johon tällä kaudella on osallistunut yhteensä 720 joukkuetta. Winterliigaan lähdettiin Kilpatasolle ajatuksella, että talvi on treeniaikaa ryhmäyttää toisilleen entuudestaan tuntemattomia pelaajia. Joukkue tuli lohkonsa ykköseksi, FC Viikingit-FCFJ YJ pelaa kirkkaimmista mitaleista.

Huuhkajaliiga alkoi 11.1.24 ja sieltä YJ pelasi itsensä hienosti jatkoon. Huuhkajaliigan jatko 1B pelataan 12.3.24 Helsingin Jätkäsaaren Intersport Areenalla. Päivän ensimmäinen peli pelataan FC Viikingit-FCFJ YJ-Etelä 1 välillä ja toisen pelin vastustajana PPS. Jatkopelit sijoitusten mukaan.

Maaliskuun lopulla joukkue käväisee Eerikkilän Urheiluopistolla jossa järjestetään FC Viikinkien perinteinen seuraleiri. Tiedossa kovia treenejä, hyvää ruokaa ja vapaa-aikaa joukkueen FC Viikingit P10 muiden pelaajien sekä seuran muiden joukkueiden pelaajien kanssa.

Eteläisen piirisarjan Ykkönen käynnistyy YJ; n osalta 7.4.24 jolloin vastustajana vanha tuttu PPS ja peli pelataan Kartanonkosken hyvissä olosuhteissa. Siitä lähteekin sitten kauden kovin osuus käyntiin. Kesäkuussa joukkue lähtee Jyväskylän Heinäcuppiin päivittämään mitalin väriä kirkkaammaksi ja Heinäkuussa pelataan Hesacupin eliittijoukkueiden kanssa.

Tervetuloa kannustamaan joukkuetta peleihin ja otathan seurantaan joukkueen Instagram sivun?

fcviikingit_fcfj_yj_p10

Pelaajakuva; Timo Takamäki

Kentän laidalla nähdään. :)Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi