FC Viikingit T2010/11 etsii uusia pelaajia!
T2010/2011Julkaistu: 22.09.2024 16.09

FC Viikingit T2010/11 etsii uusia pelaajia!

FC Viikinkien T2010/11-joukkue perustettiin syksyllä 2017. Seitsemän vuoden ja monien vaiheiden jälkeen mukana on edelleen monta alkuperäistä pelaajaa. Tänä kesänä kolme heistä, Mira, Saskia ja Emma valittiin Helmariturnaukseen. Mira ja Saskia jatkoivat Helmaripolkua Tinni Korpela -leirille, josta Vuosaaren ylpeys Mira valittiin Suomen U15-tyttöjen maajoukkueeseen. Syyskuussa hän pelaa ensimmäiset pelinsä sinivalkoisissa väreissä. Joukkueessamme on siis hyvin tallattu Helmaripolku!

Joukkueen kilparyhmä koottiin loppuvuodesta 2022. Päävalmentaja Karen Hellgrenin luotsauksessa se on menestynyt hienosti sekä sarjoissa että turnauksissa. Keväällä 2023 aloitettiin kakkosessa, jonka voiton jälkeen pelattiin syksy ykkösessä. Siellä tultiin toiseksi, ja liigaan pääsy oli karsintapelissä yhden maalin päässä. Nyt tavoitteenamme on vihdoin nousta liigaan ja sitä varten haluamme vahvistaa joukkuetta uusilla pelaajilla.

Turnauksissa olemme käyneet lähellä ja kaukana. Stadi- ja Helsinki Cupit on käyty joka kesä, ja Suomea on kierretty. Viime syksynä kävimme voittamassa Tallinna Cupin. Tänä syksynä kausi huipentuu Verona Cupiin Italiasssa, ja sen jälkeen käymme vielä kutsuturnauksessa Ruotsissa. Turnausten lisäksi juokkue on osallistunut aktiivisesti vuosittain järjestettävään FC Viikinkien seuraleiriin Eerikkilässä.

Vaikka joukkueen kokoonpano on vuosien saatossa jonkin verran vaihtunut, on joukkueen tytöillä upea yhteishenki. Uudet pelaajat otetaan aina hyvin mukaan tyttöjen yhteisöön ja hetken kuluttua on kuin he olisivat olleet mukana jo vuosien ajan. Kilparyhmässä pelaamme kovaa, tavoitteellista jalkapalloa suurella sydämellä, mutta ystävyys jatkuu myös pelien ja treenien ulkopuolella. Ja tytöt kyllä osaavat pitää myös hauskaa. "Asiahommat hoidetaan, muuten ollaan kuin Ellun kanat."

Sinä 14-16-vuotias lahjakas ja innokas fudistyttö. Jos haluat pelata taitojalkapalloa taitavassa porukassa ja saada samalla hienoja uusia ystäviä, tule tutustumaan meihin. Kätevimmin se käy, kun olet yhteydessä Kareniin karen.hellgren@gmail.com 0505357388 ja tulet treeneihin kokeilemaan, miten yhteispeli sujuu.

Mustalahdentie 10 

00960 Helsinki

2. krs (summeri) 


P. 0400 317 230

fcviikingit@fcviikingit.com

www.fcviikingit.fi